top of page

Dicsértessék

a Jézus Krisztus!

Szeretettel üdvözöljük a Gyulafehérvári Főegyházmegye online felnőttképzési honlapján!

Ha jobban el szeretne mélyülni a Szentírás könyveiben és a teológiában, iratkozzon fel tanfolyamainkra!

Tanfolyamaink ingyenesek és mindenki számára nyitottak!

apostle-1701732_1920.jpg

Ki?

Az előadásokat a BBTE Római Katolikus Teológia Karának a tanárai, illetve meghívott szakemberek tartják.

A képzést a Gyulafehérvári Főegyházmegye Felnőttképzési Bizottsága koordinálja, Ft. Dr. Oláh Zoltán vezetésével.

Kinek?

Tanfolyamainkra bárki jelentkezhet. Nem szükséges előzetes teológiai tudás, mivel az előadók közérthető módon mutatják be az anyagot.

Természetesen a teológiailag képzettebb hallgatók is jelentkezhetnek a tanfolyamainkra. Az előadások révén ők is felfrissíthetik tudásukat, illetve újabb tudományos és lelki szempontokkal gazdagodhatnak .

Hogyan?

Az előadásokat videó-leckék formájában tesszük közzé. Az előadásokat a tanfolyam ideje alatt heti rendszerességgel közöljük, a bejelentkezett hallgatók pedig két héten keresztül bármikor megtekinthetik az oktató videókat. Az új előadásokat hétfő reggelente tesszük közzé. A tanfolyamokra jelentkezők az előadásokat akár többször is visszanézhetik, a videók letöltésére azonban nem lesz lehetőség.

 

Egyszerre két témát mutatunk be, amelyek felváltva követik egymást.

 

A tanfolyam ideje alatt az előadók külön videó lecké(k)ben válaszolnak a hallgatók kérdéseinek a többségére. 

 

A tanfolyam elvégzése után vizsgázni is lehet (nem kötelező!) a leadott témákból. A vizsga célja elsősorban az önellenőrzés. A tanfolyam résztvevői megszerzett tudásukat online vizsga keretében mérhetik le. A sikeres vizsgáról és a tanfolyam elvégzéséről a Gyulafehérvári Főegyházmegye elismerő oklevelet állít ki.

Miért?

Tanfolyamaink ismeretfejlesztő jellegűek. A résztvevők az oktató videók segítségével betekintést nyerhetnek a bibliatudomány és a teológia rejtelmeibe. Kurzusaink révén jobban megérthetik a Szentírás összefüggéseit, elmélyülhetnek hitünk csodálatos világában, illetve új szempontokkal gazdagíthatják eddigi tudásukat.

 

"Legyetek mindig készen rá, hogy mindenkinek megfeleljetek, aki csak kérdezi, mi az alapja reményeteknek!"

(1 Pét 3,15)

books-690219_1920.jpg

Képzéseink indulásáról a közösségi médián keresztül tájékozódhatnak, illetve bejelentkezett hallgatóinkat e-mailen is értesítjük.

bottom of page