top of page

 

HOZZÁJÁRULÁS AZ ADATKEZELÉSHEZ

Egyetértek, hogy a Teológia Katedra (www.teokat.com) kezelje, feldolgozza és tárolja személyes adataimat. Az adatok megadása önkéntes és következménymentes, kizárólag a Teológia Katedra (www.teokat.com) nyilvántartási, illetve oktatásszervezési céljaira kerülnek feldolgozásra az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) értelmében.

A bejelentkezéssel hozzájárulását adja személyes adatai gyűjtéséhez és feldolgozásához az utónév, vezetéknév, életkor, lakhely és e-mail címre kiterjedően a Teológia Katedra (www.teokat.com) közvetlen oktatásszervezési (e-mail) céljaira. Az adatok megadása önkéntes és következménymentes, kizárólag a Teológia Katedra (www.teokat.com) céljaira kerülnek feldolgozásra az EU Személyes adatok védelméről szóló 2016/679 rendelete értelmében és nem lesznek harmadik személynek kiadva.

A hozzájárulás határozatlan időre szól, ás az ügyfélnek bármikor jogában áll írásban visszavonni személyes adatai felhasználását az EU 2016/679 rendelete értelmében.

bottom of page